Loading...
Op 26 juli 2020 verscheen een boekreview van #DVEV op ShePostsOnline.nl

"Verloskundige Marlies Koers (28) uit Deventer bracht in juni haar eerste boek uit: Dagboek van een verloskundige. Al voordat het boek er was stonden uitgevers in de rij en inmiddels zijn ook de filmrechten verkocht. Marlies geeft je middels haar boek een kijkje in haar leven als verloskundige. Het boek staat vol eerlijke, mooie en soms verdrietige verhalen. Het leest als een trein en is zowel informatief, ontroerend als vermakelijk. Een dikke aanrader voor iedereen die is geïnteresseerd in de verloskunde. Hoewel ik Marlies niet persoonlijk heb ontmoet, zou ik na het lezen van haar boek willen dat ze mijn verloskundige was. Waarom? Aan alles is duidelijk dat ze wordt gedreven door de passie die ze heeft voor het vak. Dat ze oprecht geïnteresseerd is in de mensen die ze tegenover zich heeft en aandacht heeft voor de verschillende vrouwen en stellen die haar praktijk bezoeken. Ze luistert naar de soms intieme levensverhalen die haar worden toevertrouwd en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat mensen vol vertrouwen in zichzelf, elkaar en hun kindje een zwangerschap en bevalling tegemoet gaan. Ik vond het prachtig om te lezen."

Wil je het hele artikel lezen? Klik hier.

Wie is Hannah König

Hannah König (36) is hoofdredacteur van ShePostsOnline. Daarnaast is ze freelance tekstschrijver en redacteur/verslaggever. Ze duikt graag werelden in die ze nog niet kent en is moeder van twee leuke meisjes. Houdt van schrijven, cadeaus inpakken en koffie met croissants. Persoonlijk motto: Save Water. Drink Wine.

'Het boek staat vol eerlijke, mooie en soms verdrietige verhalen. Het leest als een trein en is zowel informatief, ontroerend als vermakelijk'

---