Loading...

Na de bestseller Dagboek van een verloskundige nu ook het handboek, met alles wat je wilt weten over zwangerschap, bevalling en kraamtijd!

Het is een van de meest bijzondere periodes in een mensenleven: van twee streepjes op de zwangerschapstest zien tot het moment dat je voor het eerst de geur van je kind kunt opsnuiven. Deze fase – de zwangerschap, de bevalling en ook de kraamtijd – is niet alleen levensveranderend voor de zwangere aanstaande moeder, maar ook voor haar partner.

Verloskundige Marlies Koers, zelf net moeder geworden, is er na jaren praktijkervaring van overtuigd dat het samen beleven van deze periode niet alleen fijn is, maar ook bijdraagt aan de gezondheid en de ontwikkeling van de baby.

Alles over zwangerschap, bevalling en kraamtijd staat boordevol betrouwbare informatie, handige lijstjes en anekdotes uit Marlies’ praktijk. Ook het belang van de eerste duizend dagen vanaf het moment van conceptie komt uitgebreid aan bod. Een prettige en liefdevol geschreven wegwijzer, die ervoor zorgt dat ouders deze periode samen beleven.

Vul hier uw eigen inhoud in.